Det känns som om det vore sommar

Hå hå ja ja. Igår och idag har jag målat ett nytt hus på gården med Falu Rödfärg och det är inte bara huset som är rött, mina kläder, skor och hår är också rödfärgat;-)

Annars har veckan varit bra.  Imorgon blir det dåligt väder igen hörde jag så nu gäller det att hinna klippa gräsmattan innan regnet kommer. Det blir imorgon förmiddag. Ingen rast och ro men det ska rulla på annars blir det tråkigt.

Jag börjar längta tills jag får åka till Hasseludden SPA med mina tjejer. Jag fick en vistelse där i 60-årspresent, vilken lycka - precis vad jag längtar efter.

Nu ska jag i alla fall koppla av. Snart blir det solens mat på tv och det ska jag se. Det handlar om Italien och deras mat och jag tycker faktiskt det är ganska mysigt i Italien så det blir kul.

Kjell var här en stund idag så slapp hundarna vara ensamma när jag målade och sedan åkte vi en runda med bilen och som vanligt så måste jag ju leta lite svamp så nu ligger det en hög ute på verandan som jag ska rensa och steka - mums fin blandsvamp.

Hej igen

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet och då blir det lite tråkigt. Vi lättade upp det hela med att köpa kladdkaka och vispad grädde mums.

Kjell är hemma från jobbet för det verkar som om han fått svininfluensan - oj då. Då kanske vi alla går och snörvlar och nöffar nästa vecka.

Vet ni i måndags åkte jag till mamma i Borlänge och hade med mig bilder från Budapest som hon sätter inop med sina bilder på datorn och sedan fixar hon en cd åt mig med bilderna på. Tufft tycker jag att hon är intresserad av datorer och kan fixa lite av varje på den. I alla fall så bar det sedan iväg till en thai-massör (min syster Lena har fixat tiden) och gissa om det kändes skööönt efteråt - lite blåmärken får man ju räkna med men min onda och stela rygg har liksom fått ett nytt liv! Jag kan röra huvudet bakåt och inte som förr då jag måste vända hela kroppen för att kunna se bakåt när jag backade med bilen osv. Verkligen något att rekommendera, så nu har jag bestämt mig för att gå på massage var 14:e dag. Det blir aldrig för sent att börja även om man är 60+  ;-)
Jag har länge tänkt på detta man det gäller ju också att hitta en bra massör för annars kan det göra mer skada än nytta.
Ska du ha en bra massör gå till Lek (en kvinna) på Karlsgårdsgatan 16 i Borlänge toppenbra!!! Tel: 0243-227214 eller 073-0608069

I morse var hundarna och jag ute i skogen och plockade rönnbär för vi ska göra rönnbärsmarmelad men så kom jag på att jag måste ju ha små glasburkar och det får jag ut och köpa imorgon så får jag koka marmeladen då i stället. Hör av mig om hur det går.


Jag vet att jag är tråkig som inte har skrivit men nu kommer jag igen

Nu har jag jobbat en vecka med att sticka hål i folk lite här och där men förra veckan  var jag med min syster och mamma till Budapest. Vilken fin stad.

Vi hyrde en lägenhet mycket centralt (bra hyra och perfekt läge). Lägenheten hittade jag på internet och den var mycket fräsch och fin. Du kan se den på  www.letsstayinbudapest.com/sv

Innan jag åkte till Budapest så var jag och Kjell ute med min svärson Jens Jansson och plockade massor med kantareller - att det blev så mycket kan vi tacka Jens för som vet bra ställen;-) Jag sätter ut en bild så får du se.

Ja poolen ja, den blev det ju inget badat i så nu ska jag släppa ut vattnet och göra ren den till nästa sommar så får vi se hur det går då.

Hörs snart igen.




RSS 2.0