påskfirande

Nu i helgen har jag varit i Borlänge och träffat mina närmaste och jag känner hur mycket jag saknar dem när vi inte ses. Vi har ätit god mat och har äntligen träffats allihop. Det känns lite om om det är att vakna ut ett ide. Det kanske är vårsolen också som ger dessa känslor men man får sig också en tankeställare om hur viktigt det är med familjen. Barnbarnen växer så det knakar - de två äldsta Angelica och Gustav har faktiskt vuxit om mig!!!
Min äldsta dotter Lotta hade ordnat med ett hejdundrande påskbord med massor av läckerheter-mums. Tack Lotta och Patrik och barnen Gustav, Alfred och Ludvig. Lika roligt att också träffa min yngsta dotter Kajsa och Jens och Angelica. Och inte nog med det min syster Lena och hennes man Torbjörn var också med vid middagen och det kändes bra.
Min mamma Lilly var lite trött så hon såg efter min nakenhund Rocky under middagen och efter middagen åkte jag hem till henne och sov över. Vi drack något glas vin och språkade till långt in på natten. Det måste bli lite oftare nu som jag åker till Borlänge - det är ett löfte.

sol sol sol och påskledig;-)

Nu har jag suttit 4 timmar ute i solen på bryggan och gud va skööönt! Innan fick jag skotta av bryggan med lite hjälp av Kjell. Vi såg bryggan torka upp under solen och fick besök av ett par sångsvanar som landade och simmade förbi och hälsade våren välkommen. Det var första gången sedan vi flyttade hit för 13 år sedan som vi sett sångsvanar här i sjön, tidigare har det varit ett par knölsvanar och en ensam knölsvan men de har inte kommit ännu. Sedan såg vi lom, kanadagås, skäggdopping och dykand och de övriga övervintrande gräsänderna förstås.
Rocky (nakenhunden) solande naken och njöt av värmen. Sammantattningsvi en underbar start på påskhelgen.

hej igen

Vet ni, nu har min motorfellampa börjat lysa igen!!! det är då f..n också. och efter den 15 maj börjar alla reparationer på bilen kosta så jag hade ju tur i alla fall. Nu var det något med fördelningen av bensin och lambada, en dyr grej men jag fattar ju ingenting. Ska in med bilen efter påsk. skit också.

Men härligt att snön börjar försvinna. Jag är ledig nu i fyra dagar, fantasktisk och på söndag och måndag får jag träffa mina barn, svågrar och barnbarn också det ska bli jättekul. Jag känner mig som en dålig mormor för jag bara jobbar och jobbar. Det måste bli lite ändring på det. Vi får se hur det ska gå till.

Ikväll ska jag se filmen Borat på tv4 och jag tror det är en rolig film. Annars är det lite tråkigt just nu. Fick brev ikväll om uppstarten på golf som jag ska satsa lite på för att träffa lite nya människor och ha kul samtidigt. Det ska bli kul.

Det är jobbigt på jobbet för nu är jag ensam om att sköta både butik och piercing och kosmetisk tatuering men det går. Jag försöker gå på gymmet så ofta jag kan och går ut med hundarna minst 1 timme varje dag så att jag ska må lite bättre och det är också lite avstressande.

Jag har också börjat använda produkter från Synergy och tro det eller ej min lust att göra saker har ökat, jag känner mig lugnare inombords och orkar mycket mer och jag har börjat kolla efter lite roliga saker att göra. Det känns som om jag har gått i en djup dvala en längre tid men nu börjar livet kännas roligare igen. Imorgon ska jag t.ex skotta fram en gång ner till bryggan så att jag kan sitta där på påskafton och skåla med änderna när de simmar förbi. Snart kan det bi lite grillkvällar där också.

Sa jag tidigare att jag satte upp stöttor för taket på altanen- det var tur det för nu har jag taket kvar. Stöttorna börjar ramla ner här och där varefter trycket från taket minskar. Så skönt att det gick bra.

Nu ska jag ut och göra hamburgare och må lite bra. kramar tills vi hörs igen.

RSS 2.0