Utkast: Mars 20, 2010

Äntligen tinar snön bort, solen skineroch det droppar från taket.Snart kan jag ta bort stöttorna på verandan som jag var tvungen att sätta upp eftersom taket började bukta och jag var rädd att det skulle ramla in.
Idag har jag tvättat bilen också och där kan man snacka om att den var smutsig innan.
På jobbet känns det väldigt tomt nu när Kajsa och Matilda har slutat. Det känns riktigt tråkigt faktiskt.
I helgen var jag till Borlänge och hälsade på min mamma och min syster. Det var riktigt roligt. Tänk att det inte sker oftare det är bara ca 6 mil dit men det är alltid något att göra så att man inte hinner, fast det beror nog också på att jag har varit så trött nu under vintern. Tröttheten börjar gå över nu och det känns som om jag legat i ide och upptäcker att det finns en värld utanför hem och jobb.
Har jag talat om att jag har bytt gym från Nautulus till Må bättre. Vilket toppengym-Må bättre alltså- de har allt. Jag har börjat på spinning jobbigt men skönt i alla fall. Konditionen börjar bli bättre och jag orkar också gå ut med hundarna längre och oftare.
Det sociala är också så mycket bättre på Må bättre i Ludvika än på Nautulus. Det är verkligen toppen. Efter gympasset så blir det lite kaffe och prat och det finns alltid någon att umgås med.

Det att jag har blivit piggare beror nog också på att jag har börjat använda synergy-produkter. Det är verkligen toppen verkar det som. Jag ska prova produkterna ett tag till sedan ska jag börja sälja dem vidare om de är så bra som de verkar. Det känns helt underbart. Jag kommer att lämna en länk här senare så att ni kan läsa lite mer om det. Det känns som att jag helt enket har vaknat upp ur en dvala och har fått lusten tillbaka vad gäller allt;.)
Oj, det lät farligt men roligt också.

Nu ska jag börja baka och sticka också, något jag inte har gjort på många år


hopp om våren?

Idag sken solen och fåglarna sjöng. Härligt. Det finns en liten strimma hopp trots allt att det ska komma en vår och sommar.
Den här veckan har det varit mycket att göra på jobbet så jag har varit trött och inte orkat skriva.
Idag jobbade jag men i morgon ska jag och hundarna ut på långpromenad och sedan ska jag sitta ute i solen och ta en kopp kaffe.

RSS 2.0