Det börjar bli höst

Det var länge sedan jag skrev men det har varit mycket i trädgården att göra m.m.

Vad har hänt. Jo jag har spelat upp och blivit godkänd i golfen men sedan har jag inte haft tid att spela, vi får se nästa år.

Mitt liv har blivit bra. Jag känner mig glad och fri från alla problem som varit och nu är det tid att sikta framåt.

Det som är lite deppigt just nu är lilla Ester som blivit blind från ena dagen till den andra och tjock också - hon ökade 3 kg på några veckor och vi har åkt fram och tillbaka till Strömsholms Djursjukhus för att undersöka henne och nu har de efter många prover och ultraljud m.m kommit fram till att det är ena binjuren som är mycket förstorad och jobbar fel så nu på måndag den 11 januari ska vi tillbaka och de ska testa henne hela dagen om hon är mottaglig för någon medicin så får vi se om det blir bättre - cushings syndrom tror jag hon har förutom sin blindhet som heter SARD tror jag.

Hon har lärt sig mycket bra att röra sig hemma och på stigar, hon springer tom utomhus fast hon inte vet hur det ser ut. Som tur är har hon lukten kvar och hon kanske känner var vi går. Vi har också kontakt med henne genom att klappa händer och prata med henne hela tiden så hon ska veta var hon ska gå.

Igår var Kjell och jag på Oktoberfest  i Rämshyttans Turistgård. Det var mycket trevligt tillsammans med Ilonka och Heiko men tyvärr var vi så trötta efter en hektisk vecka på jobbet så vi var inte kvar så länge.  Jag ska ta in lite bilder från det och visa vilken jätteportion fläsk jag fick när jag beställde grillat fläsk med surkål;-))

Jag fick inte i mig allt, det blev lite kvar till hundarna;-)

RSS 2.0