Nu är det sommar;-)

Gräset växer och VÄXER så jag hinner knappt klippa det för att int tala om ogräset. Har rensat idag och det sticker i händerna efter att ha tagit i alla dessa hemska nässlor (goda att göra soppa på i alla fall) och det värsta av allt alla stickiga tistlar, usch.
Vad har jag hunnit med sedan sist? Jo jag och syrran Lena har "sprungit" tjejruset i Falun i hällande regn, roligt var det i alla fall och vi bestämde oss för att fortsätta anmäla oss till några fler lopp.

Annars har jag jobbat och jobbat. Kjell har kommit hem från Vietnam där han varit på en månads semester. Han tyckte det var skönt att slippa värmen som varit där nere.

Allt är bra annars. Hundarna har klippt sig och på tisdag ska de alla till veterinären och ta tandsten och sedan är de fina igen. Stackars Rocky han var i skogen igår och fick något på sig så han fick nässelutslag på hela kroppen och det kliade och kliade. Som tur var hade jag tabletter hemma som de ska äta när de blir ormbitna och han fick en sån och idag är det mycket bättre.

Hundarna och jag har nyss kommit hem efter en långpromenad i solen - ja den sken faktiskt fast klockan var nästa 21.15 när vi kom hem. Skööönt!

Jo jag har kommit igång med golfen igen. jag och åtta tanter går på lite kurs nu några måndagar sedan ska här ut och slås bollar på banan. Jag har lärt mig skrika FORE när bollen går snett;-)

Det här med facebook är ju ett elände. Istället för att bokföra så fastnar jag med Mafia Wars istället. Förstår inte varför, kanske man har någon koppling till maffian bakåt i tiden? Det är spännande i alla fall och så får man vänner över hela världen som spelar detsamma.

Tänk jag hörde på tv det här med hur Israel agerar mot båtkonvojen med hjälp till Gasa. Det är ju rena piratdådet eftersom det sker på internationellt vatten - hur f-n kan de få göra så och har gjort det nu igen.  Undrar hur länge USA kan hålla dem under armarna? Det tar båtarna och även folket till fånga och en del är ju döda. Skulle de göra detsamma om det var röda korset eller någon annan hjälporganisation som kom med förnödenheter? Inget händer. Ska de inte få något straff för detta?

Ja det var allt från mig nu vi hörs igen.

RSS 2.0