slut på veckan

Ja då var man ledig några dagar igen. Skööönt. Det har varit full rulle nu så här innan jul och det går superbra med vår gästtatuerare. Han är jätteduktig.
Det visar sig så här i efterhand att det var bra att vi sade upp vår lärling. Hon var jätteduktig att tatuera men det runt omkring måste ju fungera - det sterila/renliga och det sociala. Dessutom visar det sig att hon har talat illa om oss inför kunder därför att hon inte kunde ta kritik. Fy sjutton. Synd på en sådan talang. Men som sagt det fungerade inte.

Idag har det snöat mycket. Ganska mysigt. I helgen ska jag prova snöslungan.

Lilla Ester mår alldeles utmärkt nu efter operationen. Hon har inte varit så pigg på länge faktiskt. Hon ser ut att minskat i vikt också och det kanske har varit pga att livmodern har varit inflammerad som hon såg större ut. Vi har förvisso tagit ultraljud på henne tidigare när hon blev blind i höstas och ingen såg något konstigt då förutom en förstorad njure och alla prov var bra (de misstänkte cushings syndrom i samband med hennes blindhet). Vi ska tillbaka och ta prover nu den 28:e dec ang cushings syndrom men om det inte visar något så får det vara slut med provtagningar.  Tur att vi har henne försäkrad. Det kostar pengar att ha sjuka djur. Vi har fått 24000 från försäkringsbolaget - har dubbla vet.försäkringar men hon är ju gamma 11.5 år och då sjunker utbetalningen. Fast Ester har inte kostat något tidigare hon har alltid varit frisk men nu blev det livmoderinflammation, blindhet och misstänkt cushings på en gång. Ja så är det väl när älsklingarna börjar bli till åren, det är väl lika med oss människor men då är det lite billigare för oss.

Nu ska jag slöa och läsa min nya bok av Mark Levebgood "och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig". Mark verkar vara en jättefin människa och jag tycker mycket om hand diktsamlingar/böcker.
Nu blir det myskväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0